Frank Creemers, aangenaam

Frank Creemers, aangenaam

Sommigen kennen me misschien al als de ‘klussenier van Meeuwen’, voor de anderen stel ik me graag even voor.

Renovatiewerken Frank Creemers

Vijf jaar geleden sloot ik me als franchisenemer aan bij De Klussenier. Hiervoor verzorgde ik kleine en grote werkzaamheden in en rond het huis. Na 5 jaar is het tijd om dit mooie traject af te sluiten en er voluit zelf voor te gaan. Onder de naam Renovatiewerken Frank Creemers verzorg ik allerlei werkzaamheden; van kleine kluswerken tot grotere renovaties. Voor een overzicht van mijn diensten en impressies van mijn werk verwijs ik je graag naar www.frankcreemers.be

Focus op klantentevredenheid

Een professionele renovatie, installatie of herstelling met een echte focus op klantentevredenheid, dat is waar ik voor sta. Ik ben pas tevreden als u dat bent. Elke klant is uniek. Elk project is anders. Ik luisteren naar uw wensen waarna ik u op basis van mijn ervaring en vakmanschap adviseer in de beste materiaalkeuze en uitwerking. Kwaliteit en klantentevredenheid zijn voor mij een prioriteit!

Wat kan ik voor u doen?

U kunt bij mij terecht voor verbouwingen, renovaties, onderhoudswerken, kleine of grotere kluswerken waarbij badkamer renovaties, zolder inrichtingen, Gyprocwerken en het plaatsing van VELUX dakramen mijn specialisatie zijn.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Graag tot ziens!

Frank